INLOGGEN
«»

Bang voor je belang

Bang voor je belang

Wat is eigenlijk je belang,
Waarvoor ben je bang;
In de keuze die je maakt?
Dat het je aanzien raakt?
Waardoor men anders kijkt
Naar wat je hebt bereikt?
Is je keus oprecht gedaan
Kun je er echt achter staan
Dan zijn jouw belangen
Iets om aan te vangen
Met je ontvangen gaven
Om je medemens te laven
Om verrijking te schenken
Zonder aan geld te denken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-06-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Het wezenlijke van het leven is aandacht geven Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bang voor je belang’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.