INLOGGEN
«»

Een transgender

Een overduidelijke transgender waaraan ik iets
vroeg
Een nieuwe medewerker die de winkel niet graag
ontsloeg...

Een vriendelijk mens en terdege opgeleid; boven
anderen stak hij door zijn lengte uit Ik zag al gauw
daarin een boeiende en vooral heel mooie meid!
Sommige zaken willen echt met hun tijd mee

Welja, waarom ook niet? Schone, gelakte mannen-
nagels aan de kassa... Wennen is alleen maar het
idee.

Dakoyria, 2022,

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-05-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een transgender’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.