Die steekhoudende teksten van oma

Dakoyria

Oma had van die teksten... waarmee zij je
waar nodig, volkomen afblufte
Soms kreeg ik met een wens domweg niet
mijn zin Ik beklaagde me hardop: dat kan ik
niet uitstaan! Oma die me dan van repliek
diende met een enkele volzin:

Dan sta je je het maar in... Hoewel daarmee
de discussie was gesloten bleef toch wel het
respect daar
Aanzienlijker voorzichtiger, hield ik nu mijn
mond maar.

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-05-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Die steekhoudende teksten van oma’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.