De fysio meldt zich thuis...

Dakoyria

De fysio meldt zich alweer: de paden op,
de lanen in! Ik doe alsof, maar heb volstrekt
geen zin...
De wandeling zelf duurt maar heel kort,
natte sneeuwbuien en hagel worden over
ons uitgestort...

Mijn gerieflijke woning die alweer wacht
De bedoeling is beweging echt iedere dag
Meteen dan maar de boodschappen,
een karrevracht!
Een buufje zal mij begeleiden gaan Ook zij
raakt bij alleen boodschappen doen, ontdaan!

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-01-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De fysio meldt zich thuis...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.