INLOGGEN
«»

Ik lok het wel zelf uit!

Ik lok het natuurlijk wel zelf uit:
het inmiddels ongevraagd bevorderd zijn tot
maatschappelijk werkende...
Luisteren kan ik meestentijds heel erg goed,
wat mensen doet besluiten mij te benaderen

Deze week al een paar keer in de prijzen
gevallen, mijn lijf wil inmiddels slechts wat rust
Zodra mijn hoofd een kussen aanraakt,
stuiter ik van de opgedane stress!
Ik leer het echt nooit, voor mezelf helaas niet best!

Deze aankomende nog volledig lege week houd ik
fijn voor mezelf Volop leven is leerzaam en
interessant tegelijk.
Helaas gaat het vrijwel nooit vlekkeloos en vanzelf.
Rust en belasting in evenwicht, waarnaar ik uitkijk!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik lok het wel zelf uit!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.