INLOGGEN
«»

gestreeld strand

Ik loop over het strand en streel het blad
Dat wuift in de opwaaiende stilte
Naar de einder kijk ik, in de waterspiegel
Deinende golven baren de tulpen
Mijn armen volgeladen druk ik voetstappen
In het van vloed bezweten zand
Ik streel het tulpenblad

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Paul Duyvesteyn
Actief sinds: 11-03-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘gestreeld strand’ van Paul Duyvesteyn zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.