INLOGGEN
«»

Claim me niet zo!

Nu wil je ook nog geregeld met me uit eten
gaan; heel bescheiden, dat dan wel
Wat gaat er in jouw hoofd om, speel je met
mij een spel?

Ik ben bevreesd dat jij dit heel anders ziet
Luister zeg, ik ben niet je moeder noch je
geliefde Ruimte wil ik en niet zo verstikt
worden; ik houd ook van mijn eigen ding!

Zo heel alleen, zo fijn in mijn uppie ,
tevens dat ik de aandacht van anderen ving
Ik vind je lief, heus waar maar een etmaal
lang sta ik niet voor je klaar!

Kom op, je bent al een volwassen meid
Momenteel is het bij mij zo, dat ik me het
allerliefste eens van jou bevrijd!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Claim me niet zo!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.