Wie het kleine niet eert...

Dakoyria

Steeds weer treffen mij de woorden van anderen:
Zij bepalen zich maar tot het kleine
Zo beperkt zijn door gezondheidsklachten en
corona deed er het zijne!

Ik denk erover na en besef al gauw dat het ook
voor mij dan geldt:
Gewoon een simpel praatje in onze binnentuin,
op ons gemak daar zo gezeten

Je raakt er meer en meer op gesteld.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wie het kleine niet eert...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.