Kerkgangers gaan naar huis

Dakoyria

Enige kerkzangers komen terug van gezang
en gebed
Het Godshuis mocht maar minimaal met
gelovigen bezet

Overal en nergens dat corona altijd loert
Vandaag zijn zij de extra uitverkorenen.....
Te voet gaan zij huiswaarts en opnieuw
ondergaan zij de dominee's preek,

die wederom hen bereikt en beroert.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Kerkgangers gaan naar huis’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.