Een flirt of.. .?

Dakoyria

Zij nadert mij op hinderlijk korte afstand...
Bij toeval of expres zo gepland?
Zij begint dan over mijn grijs-groene ogen
wel zo wonderschoon

Is dit een onvervalste flirt of min of meer
'gewoon'?
Ik heb zin om haar heel hard van me af
te duwen, maar wat als het niet kwaad is

bedoeld?
Ik creeer het liefst nog meer afstand;
ik voel vriendschap en op niets anders
dan gestoeld!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een flirt of.. .?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.