INLOGGEN
«»

Troostvolle gedachte

Troostvolle gedachte

Misschien een troostvolle gedachte
Geen enkel mens is bij machte
Om verkeerde dingen na te laten
Al hebben we dat niet in de gaten
Omdat we te veel zelf bezig zijn
In het overwinnen van onze pijn
Bij de strijd van onze zwakheden
Terugkijkend naar het verleden
Als we ons steeds bleven storen
Omdat we weer hadden verloren
Van de ongekend grote kracht
Van de zonde en zijn macht
Maar het is dan troostvol feit;
Twee armen zijn wijd uitgespreid
Om ons steeds weer op te vangen
Met Zijn hart vol van verlangen
Dat we ons steeds weer begeven
Op De weg, in De Waarheid van Het Leven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Troostvolle gedachte’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.