Doe er wat aan

Ies 't Hart

Opgenomen in de G.G.Zet
Je krijgt pillen en een bed
Weet je wat je bent
Psychiatrisch patient

Maar maak een plan
Als je dat kan
Je toekomst is in het geding
Dat is een belangrijk ding

Wat wil je van je leven maken
Kun je nog wat taken
Heb je een hobby of doe je aan sport
Doe jezelf toch niet te kort

Ben je nog verward
Of heb je last van smart
Zorg dat je de goede pillen krijgt
Dat je je ziekte ontstijgt

Heb je leven lief
Geef jezelf perspectief
Wees niet naief
Maar actief

Heb je je best gedaan
Maar bent toch afgegaan
Er is je niets te verwijten
Al zal het je spijten

Ies

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-02-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ies 't Hart (Actief sinds: 10-12-2014)

Informatie bij het gedicht

Je bent psychiatrisch patient Wellicht kun je nog wat.Met hulp van verpleging of psychiaters ,psychologen. Misschien ben je niet zo ziek of zijn er medicijnen die je goed helpen.Kun je buiten de inrichting leven. Als ambulant patient Kun je wat werk doen.Je moet je tijd toch doorkomen.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Doe er wat aan’ van Ies 't Hart zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.