INLOGGEN
«»

Grenzen tijdig aangeven

Nee, echt eventjes maar niet!
Ik draag al teveel aan eigen last
en nog meer naars in het verschiet...

Ik leef heus wel met je mee, maar
die gedurige prikkelbaarheid...
Ik wil die dan absoluut niet

Ik heb meer dan genoeg aan mijn
eigen deel
Ieder ondergaat deze rottijd op

de eigen manier, nogal veel
Misschien klinkt het keihard, maar
jouw boosheid en stemverheffing

interesseren me momenteel geen
zier!

Dakoyria, 2020.




Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-10-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Grenzen tijdig aangeven’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.