INLOGGEN
«»

Balans

Terugkeren in balans
Hectiek vroeg om cadans
Gemoedelijkheid verblijdt
Je neemt de tijd

Het maakt je tevreden
De lasten vermeden
Je weet te voorkomen
Het gevoel van thuiskomen

Prikkels heb je kunnen confisqueren
Vertrouwd gevoel zal de ziel fĂȘteren
Blijheid maakt tevreden
Met een glimlach de toekomst betreden

Veranderingen aanvoelen
Je stelt even geen doelen
Genieten van alle mooie momenten
Je bouwt aan vertrouwde levenselementen

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Balans’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.