Leven

Anton Combé

Heb zin in
Het leven
Ik zal de weg
Wel lopen
Sidderend zal
Ik ‘m gaan
Ik wil het leven
Ik ga het aan
Ik zal kunnen
Zeggen
Ik heb geleefd
Ik heb
Bestaan.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Anton Combé (Actief sinds: 16-09-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Leven’ van Anton Combé zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.