INLOGGEN
«»

Ach, wat maakt het nog uit?

Ach, wat maakt ouder worden eigenlijk nog uit?
Bijeen gekomen door extreme hitte lachen we
er in verkoelende schaduw wat om en wordt
er wat stoer gemuit

Veel vrouwen maken nog werk van zichzelf
Een fraaie zonnejurk aangetrokken, en een
felgetinte bijpassende lippenstift
De al te gehavende, lubberende armen
vergeet je haast als vanzelf

Dat ons kent ons gevoel..... zo verrukkelijk!
en we pakken vervolgens maar een uiterst
comfortabele tuinstoel.

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-08-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ach, wat maakt het nog uit?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.