INLOGGEN
«»

Vergeef elkaar!

Kom, laten we liever elkaar's fouten vergeven
in de nog korte tijd die we mogen leven
Niet verder vullen met ruzie of dom gekissebis
in een wereld die er wel zo meer dan prachtig is

Daarvoor niet steeds de ogen sluiten Ophouden
met zaken die er niet wezenlijk toe doen...
Eerder oog hebben voor elkaar's kwaliteiten
Lijven en energie die erg al zijn aan het slijten

Vrolijk nog een bescheiden glaasje heffen op
dat wat er positief nog over is
De vriendschap, de blijheid, die te vaak er wel
mist.....

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-07-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vergeef elkaar!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.