INLOGGEN
«»

Dood paard

DOOD PAARD

Dit is een dood paard
Je kunt trekken wat je wilt
Aan een dood paard
Tot je een ons weegt

Tot je beseft
Dat je aan een dood paard trekt
Waar geen leven meer in zit

Een dromer ben je
Een onrealistische idealist
Een idioot

Het paard is overleden
En wat dood is
Wordt nooit meer levend

Begraaf het paard
Laat het liggen waar het ligt
Maak er bitterballen van
Wat mij betreft

Wat kan het mij nog schelen
Weinig eigenlijk
Bijna niets

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-06-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Vincent Oostrijck
Actief sinds: 20-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Dood paard ’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.