Hippietijd

Roel van Ekeris

Het brandende kampvuur
De sfeer van weleer
Mijmerende gedachten
Hoe was het ook al weer

Gitaar in de hand
Vier noten spelen
Samen hangen
Liefdevol vervelen

Bewierookte lucht
Een romantische klucht
Wat waren ze in love
Wat was het tof

Kruidenrijke geuren
Dampende wolken
Zwevende hemel
Zo positief gekleurd

Ze namen alles
Waren lief
De vrede in ons
In vrijheid bekeerd

Het waren de tijden
Ze hebben geleerd
Ze waren geen heiden
Maar tot de bloemen bekeerd

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Hippietijd’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.