INLOGGEN
«»

Niet teveel verwachtingen

Mijn eigen eisen en verwachtingen zijn
tamelijk bijgesteld
Alleen maar de tuindeur dan open...
Op een teveel aan inspanningen
ingesteld

Het heerlijk frisse van de lentelucht
doet mij zo heel goed
Later op de dag misschien de moed
om me over een teveel aan onkruid
te ontfermen

Werkelijk alles groeit momenteel zo
razendsnel
Gras en onkruid in tuinen en nabije
bermen

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Niet teveel verwachtingen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.