Op de loop

Gertjan van der Kraan

Op de loop

Ga je voor de zorgen op de loop
Of loop je door ondanks de zorgen
En loop je zeker niet te koop
Met je diep verborgen zorgen
Raak je zeker niet in de knoop
Voor de zorgen van morgen
Want je leeft toch in de hoop
Deze blijven vast verborgen
Hoe dan ook, blijf hopen
Dan zullen al jouw zorgen
Door jouw energie gaan lopen
Daar zal je hoop voor zorgen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 30-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Op de loop’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.