Aan de zorgen voorbij wandelen

Dakoyria

Veel mensen zijn zo heerlijk aan de wandel
Een voor mij heel erg vertrouwd jeugdbeeld
Motoren rijden sneller dan snel voorbij
door de vriendelijke zon en dito temperatuur
Die hebben even kort hun neus gestreeld

Alles lijkt zo prima in orde, waarom zul jij je
somber nog bekommeren?
Alleen: gegroet wordt je op straat dan niet meer
Toch wel iets om je even over te verwonderen?

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Aan de zorgen voorbij wandelen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.