Ik zal je rust geven

Gertjan van der Kraan

Ik zal je rust geven

Komt allen tot Mij
Daar hoor jij ook bij
Als je moe bent of belast
Of ben je nu verrast
In dit virusvolle leven?
Ik zal je rust geven
Bij al je bange vragen
In de angstige dagen
Rondom de pandemie
Maar weet dat Ik zie
Wat er gaande is
Ik zie ook het gemis
Van geloof en vertrouwen
Door alleen te bouwen
Op wat mensen zeggen
Die alles uitleggen
Naar eigen kunnen
Maar wat Ik je wil gunnen
Is een rotsvast geloof
Omdat, wat Ik beloof
Je ook echt zal geven
Rust in dit roerige leven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Informatie bij het gedicht

Angst rond corona virus

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik zal je rust geven’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.