Geen goede voornemens?

Dakoyria

Nee hoor, vooralsnog begin ik er
niet meer aan
Goede voornemens daadwerkelijk
uitvoeren? Hoe lang zou het duren
eer dat die voortijdig uitgeblust,
zijn vergaan?

Je voelt je écht wel compleet in je
hemd staan...
vooral als je al te luid hebt gedebiteerd
Je wacht maar op een andere
gelegenheid,

ergens diep in het nieuwe jaar
Niet alle ogen zijn dan zo op je gericht
met dat uiterst irritant geroepen
commentaar!

Dakoyria, 2019.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 28-12-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Geen goede voornemens?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.