INLOGGEN
«»

zorgen voor jezelf

Je kunt wel boos zijn
op jezelf
om hardleers en stommiteit

je kunt wel denken
ik ken mezelf
ik weet dat uit die tijd

je kunt ook zorgen
voor jezelf
omdat dat nou eenmaal moet

je kunt ook trots zijn
op je harde werk
al is dat niet alles wat ertoe doet

je kunt het wel...
je kon het ook
je moet wel nu..

om jezelf ...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-11-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Erna Kagenaar
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘zorgen voor jezelf ’ van Erna Kagenaar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.