INLOGGEN
«»

Zelfliefde

Daar waar ik liefde gaf aan jou Vergat ik mijzelf die liefde te geven...

Daar waar ik dacht dat jij mij opvulde
Vergat ik mijzelf op te vullen...

Daar waar ik dacht dat jij mijn wereld was Vergat ik dat ik zelf de wereld was...

Daar waar ik al mijn schaduwkanten toonde...
Vergat ik het aan mijzelf te tonen...

Daar waar ik dacht dat ik er voor jou moest zijn
Vergat ik dat ik er voor mijzelf moest zijn...

Daar waar ik dacht dat ik jou kon helpen
Moest ik mijzelf helpen...

Daar waar ik dacht dat ik jou kon veranderen
Moest ik mijzelf veranderen...

Daar waar ik dacht dat ik kon rekenen op jou
Kon ik alleen maar op mijzelf rekenen..

Daar waar ik dacht dat je me nooit zou verloochenen
Heb ik mijzelf verloochend...

Daar waar ik dacht dat dit echte liefde was..

Ben ik er nu achter...
dankzij jouw spiegel..

dat ik zelf liefde ben....

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-09-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Joanna Drunen
Actief sinds: 16-09-2019Informatie bij het gedicht:

Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zelfliefde’ van Joanna Drunen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.