Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

«»

Herleven

Herleven

Verdoofd door pijn..je weet niet meer hoe het voelt om mens te zijn , niets kan je meer raken.. onbewust nog meer kapot maken. Je bent gewond ,zwaar gewond, maar niemand die het ziet, want bloeden van een ziel dat ziet men niet .. heel diep in je wezen..in je Zijn...in je verwondering en de zin van het leven..de verloochening van jezelf.. je dwaalt steeds verder van je eigen ik..van wie je eigenlijk zijn wil. Daar sta je.. aan de rand van je eigen ziel.. het hoeft niet veel meer te schelen of je raakt je zelf kwijt; het moment is daar ..sta stil.. kijk diep naar binnen.. ja binnen in jou zelf , daar staat een behoeftig kind... gehavend en verlaten..verplaatst je heel stil naar het centrum... ja het centrum van je ziel....verzorg het kind en koester het..dat is de bron van het leven en dan kan je anderen ook vreugde kan geven.

Aimable

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »
Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken
Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-08-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Aimable
Actief sinds: 08-10-2017
Informatie bij het gedicht:

Gaat over bezinning en wat je allemaal moet doorstaan
Facebook


Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Herleven’ van Aimable zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.