Herleven

Aimable

Herleven

Verdoofd door pijn..je weet niet meer hoe het voelt om mens te zijn , niets kan je meer raken.. onbewust nog meer kapot maken. Je bent gewond ,zwaar gewond, maar niemand die het ziet, want bloeden van een ziel dat ziet men niet .. heel diep in je wezen..in je Zijn...in je verwondering en de zin van het leven..de verloochening van jezelf.. je dwaalt steeds verder van je eigen ik..van wie je eigenlijk zijn wil. Daar sta je.. aan de rand van je eigen ziel.. het hoeft niet veel meer te schelen of je raakt je zelf kwijt; het moment is daar ..sta stil.. kijk diep naar binnen.. ja binnen in jou zelf , daar staat een behoeftig kind... gehavend en verlaten..verplaatst je heel stil naar het centrum... ja het centrum van je ziel....verzorg het kind en koester het..dat is de bron van het leven en dan kan je anderen ook vreugde kan geven.

Aimable

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-08-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Aimable (Actief sinds: 08-10-2017)

Informatie bij het gedicht

Gaat over bezinning en wat je allemaal moet doorstaan

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Herleven’ van Aimable zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.