INLOGGEN
«»

Helpen of geholpen worden

Helpen of geholpen worden

Durf je het aan om je laten helpen
Door de uitgestoken hand aan te nemen.
Durf je het aan om te helpen
Door je hand uit te steken.
Naar hem, naar haar of voor jezelf.
Handen die leiden en dragen.
Helpen of geholpen worden,
Onder Zijn zegenende handen.
Durf het aan; Een uitgestoken hand.
Het kan de reddingsboei zijn.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-07-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Gedicht n.a.v. mijn vijfde gedichtenbundel. Uitgegeven in februari dit jaar Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Helpen of geholpen worden’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.