Soms valt alles minder zwaar

Dakoyria

Vandaag is weer zo'n dag dat ik het licht maar
weer eens zag!
Niet dat er nu zoveel veranderd is.....
Mijn stemming positiever, wat ik te vaak wel mis

Helder schijnt ook voor mij de zon, stemmige
relimuziek op de achtergrond Ik heb het niet te
warm, noch te koud Mijn hand die zich in iets te
schrijven vond

Een hapje en een drankje zijn er naar mijn zin
De telefoon ligt al klaar, mij rest slechts het begin
Alleen, die voortdurende wisseling van humeur.....
Erg zwaar hoor en ervaren als malheur

Ik oefen me nog altijd in het zien hóe alles op me
afkomt Geleidelijk aan dat al te veel naars ook weer
verstomt.

Dakoyria, 2019.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-07-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Soms valt alles minder zwaar’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.