Waar denk je over ná!

Dakoyria

Vaak hoorde ik uit en te na: Ach kind, waar denk je
allemaal over na?
Alsof dat een misdaad is als je niet met een blinddoek
door het leven kunt en wilt gaan?

Misschien wel had diegene al teveel beleefd en er niet
meer bij kunnen of willen stil staan?
Op míjn beurt een minimum aan inlevingsvermogen?
De beruchte generatiekloof ja, naar ik gis, wel wat
bewogen...

Dakoyria, 2019.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-02-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Waar denk je over ná!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.