56 jaren zijn voorbij gegaan

William Elskens

Als ik denk aan al die jaren
die voorbij zijn gegaan
blijf ik even in gedachten
bij enkele voorbij jaren staan
het leek wel gisteren
dat wij elkaar trouw beloofde
om samen door het leven te gaan
vaak met vallen en opstaan
dat ons schip de wildste stormen trotseerden
soms met een lach vaak met een traan...
want de geest van het noodlot
heeft onze wegen vaak gekruist
maar wij trotseerden 56 jaren
en zijn nog altijd bij elkaar
als we nu naar de einder kijken
en de lichtjes van de haven zien
komt onze laatste haven dichterbij
en wat er ook nog gebeuren mag
als ons schip voorgoed aan de kade ligt
in de avondgloed van de deemster
weet dat ik nog altijd van je hou....



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-01-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

William Elskens (Actief sinds: 21-08-2017)

Informatie bij het gedicht

15 januari 2019, 56 jaar getrouwd !!!!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘56 jaren zijn voorbij gegaan’ van William Elskens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.