Tegenstellingen

Dakoyria

Ik ken het zelf heel weinig: luidruchtige uitbundigheid
Wat mij meest trekt en goed doet is het alleen zijn
Ook wel de buitenlucht, als daar het leven nog moet
beginnen

Liever geen energie eisende strijd, maar dan mis je
toch opeens je medemens Je kent immers twee kanten
Je gáát er maar weer voor, maar liever geen lawaaiïge
feesten Men weet daar al te zeer van wanten!

Zo spijtig, dat elkaar's behoeften en aanleg te vaak
worden genegeerd...
Zij zijn ook zo aan elkaar tegenstrijdig, ik weet het
Misschien wél iets van elkaar geleerd?

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-12-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Tegenstellingen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.