INLOGGEN
«»

Mezelf distantiëren

Hoe ooit kan ik me blijvend distantiëren?
De relatie te vaak schadelijk voor mij
Talrijke jaren vlak je echter niet zomaar
uit; positiefs komt namelijk ook voorbij

Mijn leven nú is al gevuld met nieuwe
mensen en zaken Zij kunnen me echt
wel raken
Graag wat inmiddels zo "oud" is, op
de achtergrond

Ik weet het eigenlijk wel, voor mijn
zielenheil veel beter en meer dan gezond!

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mezelf distantiëren’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.