Kansen laten liggen

Dakoyria

Steeds meer is er het besef, zovele kansen niet benut...
Onvoldoende resultaten bereikt, zomaar dit alles wég!
Er is veel spijt, de pijn die het onbedoeld toch doet
Nooit eens het goed genoeg mogen zijn, veel teveel pech

Zo kan het leven niet bedoeld zijn en je overdenkt nog
eens alles zoals het nu eenmaal ging
Zou het niet velen zo vergaan, al spande jij je in alsof
je leven ervan áf hing?

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-10-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Kansen laten liggen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.