Voor hen of voor Hem?

Gertjan van der Kraan

Voor hen of voor Hem?

Zwoegen, ploegen en jagen
Heel je leven, alle je dagen.
Wat zullen mensen denken
Mij aandacht schenken?
Rouw, pijn en verdriet
Omdat men je niet ziet.
Keihard zwoegen, werken
Eindelijk gaat men merken.
Zo blijven we steeds wensen
Goed gevonden door mensen.
Als slaaf laten we ons binden
Doordat wat mensen vinden.
Al dat gezwoeg, geef alles aan Hem
Luister naar Zijn rechtvaardige stem: …


Ik heb Mijn leven voor jou gegeven,
Laat dit zien in je dagelijkse leven!
Mijn genade is voor jou genoeg
Stop daarom je dagelijks gezwoeg!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Voor hen of voor Hem?’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.