INLOGGEN
«»

Wat overblijft

Je moet veel meer práten, zo wordt mij met
nogal wat klem gezegd
Je doet een paar keer flink een poging;
bij menigeen wordt je volledig begrip ontzegd

Jouw woorden zijn toch helder en klaar?
Het is vooral het niet willen horen, zo ligt nu
eenmaal het feit daar
Immens teleurgesteld keer jij je dan af

Je richt je vervolgens op de weinigen die nog
overblijven
Ouder worden gaat als vanzelf, je hoopt op
een paar hartelijke woorden als dat nog mag?

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-07-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Wat overblijft’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.