INLOGGEN
«»

Tot mezelf komen

Mijn leven kent momenteel alleen maar
voorgoed afscheid nemen van veel
teveel mensen in getal
Werkelijk nog steeds weet ik niet hoe ik
alles verwerken zal

Goed of oppervlakkig gekend, het geeft
een stroom aan emoties die zomaar over
elkaar heen buitelen Meer dan vermoeiend!

Ik kies nu in hoofdzaak voor mezelf, zeg
maar veel verplichtingen af
Hopelijk dat dit me dan de gewenste rust
en ruimte wel gaf...

Dakoyria, 2018.



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-06-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Tot mezelf komen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.