INLOGGEN
«»

Levensgids

Levensgids

Wie is onze gids in het leven
Die wij leiding laten geven
Waar hechten wij waarde aan
Om daarmee op weg te gaan
Wiens raad willen wij horen
Of ons juist niet aan storen
Wie kunnen wij vertrouwen
Maar ook op kunnen bouwen
Durven wij Hem te volgen
Of raken we gelijk verbolgen
Als het ons even tegen zit
Of als een andere op ons vit
Een gids met een helder zicht
Maar ook met voldoende licht
Die ons werkelijk kan leiden
Ons uit gevaar kan bevrijden
Maar ook vertrouwen kan geven
Dat is de Schepper van ons leven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-04-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Betrouwbare raad Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Levensgids ’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.