Naadloos passen

Dakoyria

Het past zo, lijkt me, naadloos in elkaar
Het leven dat ik altijd leidde en nú
belandde ik dáár.

Niets is voor mij zonder betekenis,
al lijkt het soms wat domme willekeur
Inzicht kreeg ik dat nooit meer mist.

Ik ging de weg die ik niet anders dan
juist zó moest gaan
Ondanks verdriet zijn er ook zegeningen
Uiteindelijk ben ik tevreden met dit
bestaan.

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-03-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Naadloos passen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.