INLOGGEN
«»

Vroegere sferen

Je verliest steeds meer mensen, zij zijn je zó lief
Je verkeert daardoor in vroegere sferen, want
ontbreken doet een prettiger perspectief.

Pas nú kan ik begrijpen dat ouderen het heden
zo vaak wel ontwijken.....
Wat warmte en troost wordt bij 'vroeger' gezocht.

Tóen leek alles nog zo heel veel beter, voelde jij
je nog niet zo wanhopig bekocht.

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-12-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vroegere sferen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.