INLOGGEN
«»

Fijngevoelig

Heel fijngevoelig is zij, mag en kan zij wel
over haar situatie praten? Zo pijnlijk wel
voor mij...
En ik antwoord wat gelaten dat ik me
afgesloten heb, wel wat 'gewend' nu ben.

Ik hoor mijn eigen stem dit dan zeggen
Bewust laat ik mijn pijn niet toe
Ook een ánder kent zo zijn of haar sores
Ik hoor die aan, help waar ik kan, nog niet
moe.

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-07-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Fijngevoelig’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.