INLOGGEN
«»

Zorgzaamheid

Door veel zorgzaamheid word ik omgeven en
het doet mij zo heel erg goed
Zeker wel in praktische zin maar ook voor mijn
gemoed.

Toch wel heel treurig, dat ik die zo dan verlang
het vooral van beroepsmensen moet hebben
Ik ben daarvoor niet bang, maar kennissen en
vrienden zouden wat beter zijn.

Vooralsnog mondjesmaat, maar ook dát vind ik
al reuzenfijn.

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zorgzaamheid’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.