Conventies

Dakoyria

Ik erger me flink aan mezelf, die al te grif erkent:
een belletje plegen met een vróuw is toch anders
dan met een vent....

Je wit geen 'vals' signaal afgeven, zelfs nu je al
zo oud bent Geen misverstanden meer willen beleven
Nou ja zeg, de man heeft een pols gebroken

Mag ik dan belangstelling tonen, ik heb toch niet met
hém gebroken en vriendschap die er ontegenzeggelijk
is Conventies, het mocht wat, die je liever maar mist.

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Conventies’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.