Waarom moest het zó gaan?

Dakoyria

Waarom toch moest het zó dan gaan?
Ik bleef steeds bij je vandaan, verzwakt als je was
Nu hoeft het dus niet meer, je overleed sinds pas.

Geen woord meer hebben kunnen wisselen,
je aanraken besefte je niet, je kon me niet zíen
Gehoord heb ik je gelukkig onlangs nog door de
telefoon... Een schrale troost, misschien?

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Waarom moest het zó gaan?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.