Een trouw maatje

Dakoyria

Zij zoekt me geregeld trouw op, steunt ook in
levensbeschouwelijke zin
Zelfs praktische zaken komen aan bod, bieden
prettig gewin.

Ik voel me nu door veel zorgzaamheid omringd
Zij adviseert waar nodig subtiel, nooit dat het
dwingt.

Geleidelijk is zij een goede bekende geworden,
werkelijk een maatje zoals door haar stichting
bedoeld
Zij draagt haar levensvisie uit, ik heb die geregeld
wel gevoeld.

Deze schat is een kostbare toevoeging aan mijn
bestaan Hoevelen is zij hierin wat voorgegaan?

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-05-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een trouw maatje’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.