Kleine dingen

Dakoyria

In de loop der tijd mocht ik meer leren dat
prettig leven om slechts kleine dingen gaat
Wéten wist ik dat ergens al wel, maar pas
nú dat ik het wonderwel goed versta.

Vreugde ken ik dan steeds meer nu ik heel
goed besef waarom het werkelijk draait
Veel fijns kwam plotseling op mijn pad dat
ook niet zo snel meer wég waait.

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-03-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Kleine dingen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.