INLOGGEN
«»

slachters

slachthuis van dromen
ruikt ook naar bloed
bij tegenwind
de stank van bloed met suiker
geboortesuiker slacht
spint en verliest niet
knijpt de keel dicht
dicht de wegen
die naar waar leiden
houdt niet van spelen
speelt Russische roulette
met zichzelf
laat de dag maar komen
een sombere gepeinsde dag
bedenk de spijkers op laag water
wie klieft de haren
wie schrijft gebogen folianten
met een krom geheugen
tijd heeft geen herinneringen
aan zichzelf
ligt stil te smeulen
gedenken overvloeit
loop uit de hand
en ren
ren voor je leven
tegen de klok

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-02-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘slachters’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.