INLOGGEN
«»

Zin

Zin
Wat is de zin van het leven
een onzin vraag, ik zeg het maar even.
Het zijn, het genieten, het helpen van elkaar
de zon zien, de humor, de naaste, ja ik bedenk het maar!
Als je ophoudt met het afvragen, heeft het leven zin
dan pas heeft het leven zin met steeds een nieuw begin.
Wees tevreden met jezelf en kijk!
hoeveel je hebt,,,,, jeetje wat ben je rijk!
Niet kijken naar wat je mist
maar wat je hebt, zelf bij elkaar gegrist.
Pluk de dag
Nu het nog mag.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-03-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Jan Bonthuis
Actief sinds: 17-12-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zin’ van Jan Bonthuis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.