"Een Nieuwe Dag"

Willem Bernardus Tijssen

Ook nu weer een dag voorbij.
Ook vandaag was een dag vol kommer en zorgen.
Wat zal de nieuwe dag mij brengen?
En wat brengt mij de dag van morgen?

Dit zijn zo van die vragen, die wroeten in mijn hart.
Dit zijn zo van die vragen, waarop de vraag het antwoord tart.
Wat ik weet is dat ik de liefde ken,
die mij kracht geeft als ik treurig ben.

Een dag met liefde helpt mij om het verdriet te verdragen.
Liefde helpt mij om niet alleen door de dag te gaan.
Maar ook om voort te gaan naar de nieuwe dagen,
En zo sterker in de dag te staan.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-03-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen (Actief sinds: 02-03-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘"Een Nieuwe Dag"’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.