INLOGGEN
«»

Het zomert nog

Een bruin blad valt
en je denkt
het wordt herfst

maar het zomert nog

je twijfelt verder
het hoofd gebogen

over herfst
of zomer

over mens zijn
of je dierlijk instinct volgen

over zich naar het licht keren
of de duisternis omarmen

over de plotse muziek
in je hoofd
die dagen blijft hangen

over hoe alles
een competitie is
en dat je als mens
toch gekruisigd wordt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-02-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

DichteresMetHoop
Actief sinds: 12-01-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het zomert nog’ van DichteresMetHoop zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.